Teamtraining

Een sales training aan een team is een zeer leuke en uitdagende. Je hebt veel interactie dat zowel klassikaal als digitaal gegeven kan worden. Onze voorkeur gaat uit naar klassikaal, maar digitaal is net zo makkelijk en door externe maatregelen kan dit een verstandige keuze zijn.

Een sales training van een team van maximaal 6 personen valt te eenvoudig te bestellen.

Wanneer het team groter is, komt er maatwerk bij kijken en dien je een offerteaanvraag in te dienen of contact met ons op te nemen.

Een team training kan zowel éénmalig als in een trajectvorm.

Elke training of coaching traject begint met een “inventarisatie training”, een algemene sales training waarin verkoop skills worden getraind. Dit geeft inzicht in wat wel en niet goed is, waar meer op getraind moet worden etc.

We maken van jou een sales master op gebied van:

- Hoe maak je goede afspraken

- Hoe volg je een lead op

- Hoe voer je een verkoopgesprek

- Hoe close je een deal

- Hoe verkoop je

- Hoe wordt je een Sales Master

Als er gestart wordt met een traject. Start dit altijd met een “inventarisatie training”. Een algemene sales training waarin verkoop skills worden getraind. Dit geeft inzicht in wat wel en niet goed is, waar meer op getraind moet worden etc.

Voorbeeld; wanneer dit te maken heeft met bijvoorbeeld het closen van deals. Dan trainen we hierop, het team voert het uit in de praktijk en koppelt terug hoe het ging. Altijd is er feedback, negatief en positief. Maar de doelstelling is om het continue te trainen waardoor het team Sales Masters worden in het closen van deals!

Gratis adviesgesprek aanvragen